Nystart :)

Imorgon börjar jag med min nystart, med mig har jag jonte! :D lite halvt iaf hihi. 
Har ätit lite för mycket godis nu på senaste.. att det ska vara så jävla svårt o låta bli det???? va? varför är det så svårt med godis.. fyyy!

Iaf så imon så ska jag inte äta godis på vardagarna och väldigt lite på helgerna, inte trycka i mig liksom.. och inga kolhydrater efter 17 på kvällen, min mage blir såååå svullen då! så ska låta bli det.

Detta ska jag iaf hålla minst 3 veckor så jag vänjer mig med mindre godis och kolhydrater. Mår ju mycket bättre utan! Varför ska man alltid förstöra??

Jo för mig är det för att jag ser att jag går ner i vikt fastän jag äter godis och skit.. så då "bryr" jag mig väl inte lika mycket inners inne eller något :S MEN det ska det bli ändring på.. som sagt "smal som en pommes men fet inuti" är ju verkligen inte bra det heller ;)


Så vägde mig imorse.. 70,8kg börjar jag denna nystarten på :)
Ska då inte äta godis och mindre kolhydrater!

Ska promenara mer och dricka mycket vatten samt äta massa frukt och grönt. Får ju inte träna på typ 1 månad.. så det får bli en massa promenader istället :)


Kommentarer
Postat av: Jonna - vägen från 112 kilo

Jag fick inte bära typ nånting första veckan, och inget tungt på fyra veckor.. Har du också gjort titthåls? :) jag är inte ens sydd utvärtes, bara stripad.. Fast dom kanske gör så nu för tiden :)

2012-04-02 @ 10:58:55
URL: http://attblimindre.blogg.se/
Postat av: Jonna - vägen från 112 kilo

Nej dom sa ingenting om det till mig heller, tanken slog mig när jag var på väg därifrån, då frågade jag hur länge jag skulle hålla upp med styrketräningen och dom fick ringa läkaren och så fick jag lite mer info ändå..

Men tyckte all info var skitdålig, om hur man ska "sköta" såren och allting :/

2012-04-02 @ 13:47:04
URL: http://attblimindre.blogg.se/
Postat av: Jonna - vägen från 112 kilo

Haha ja typ samma som jag fick då! Fast jag har fyra hål på magen!

Är du svullen nåt? Jag är hur svullen som helst, ser jättegravid ut! :/

2012-04-02 @ 14:26:36
URL: http://attblimindre.blogg.se/
Postat av: Jonna - vägen från 112 kilo

När var det du opererade dig?

Ja, jag hade skitont i axeln och det höll i sig, släppte igår.. Nu hoppas jag bara svullnaden går ner snart, får inte ens på mig jeansen :/

2012-04-02 @ 14:53:43
URL: http://attblimindre.blogg.se/
Postat av: Josefina - STOR BLIR LITEN

Om du äter regelbundet å mat som är bra så håller sig blodsockret på en normal nivå å man skippar godis å det där helvetet ;) kram

2012-04-02 @ 20:11:55
URL: http://storblirliten.blogg.se/
Postat av: Michelle

Ja du är inte ensam om att ha käkat en massa skit den senaste tiden.. det är en svacka som antar jag, men förhoppningsvis tar man väl sig ur det snart, gäller bara att få tummarna ur..



Skit bra att att du gått ner ändå trots lite träning! Själv har jag gått upp 2 kilo!!! haha.. men det var jag inställd på.. trodde nästan jag gått upp mer...



Lycka till nu och ta det lugnt med kroppen!!!! :D

2012-04-02 @ 21:55:28
URL: http://michellehasselberg.blogspot.com/
Postat av: Jonna - vägen från 112 kilo

Känner jag mig själv rätt kommer jag kötta på som en idiot samma dag som jag får börja.. Kan vara värt att kolla upp det där så jag inte gör något dumt.. ;)

2012-04-03 @ 14:55:25
URL: http://attblimindre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0